Overnachten

Met het gemak van je eigen boot, de luxe van een hotel of het avontuur van slapen in een tentje: als je op vakantie wilt in De Alde Feanen zijn er genoeg mogelijkheden om de nacht door te brengen. Voor elk type vakantieganger is er een geschikte overnachting te bedenken.


De Alde Feanen kent een aantal steengoede campings. Sommigen zijn uitermate geschikt voor rustzoekers, op andere campings is veel te doen waardoor ze zeer geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

Naast campings zijn er veel vakantiehuisjes die verhuurd worden. Bungalows op vakantieparken met prachtig uitzicht over het water, maar ook woonboten ver verscholen in de natuur. Verder zijn er hotels, trekkershutten en kleinschalige bed & breakfasts.

Ben je op zoek naar iets bijzonders, iets romantisch en iets onvergetelijks? Dan kun je ook kamperen op een sloep! Overdag ga je lekker varen, en ’s avonds meer je je sloep ergens in de natuur aan om daar vervolgens de nacht door te brengen. Genieten van de zonsondergang terwijl je nog een fles wijn opentrekt en spelletjes speelt bij kaarslicht.

In Nationaal Park De Alde Feanen mag je alleen aanmeren op de daartoe duidelijk aangegeven plekken. Dit is gratis en mag maximaal drie nachten op dezelfde plek.

Gebruik op onze kaart het filter ‘slapen’ voor alle overnachtingsplaatsen