Groepsactiviteiten

Ben je met een groep en op zoek naar een leuke activiteit? Er is genoeg keus! Groepsuitjes in De Alde Feanen variëren van zorgeloos ronddobberen in het water tot outdoorspellen waarbij je al je energie nodig hebt.

Houd je van hip? Ga dan duurzaam rijden op swing-trikes, e-scooters of steps. Je kunt zelfs ‘electric off road’ over schelpenpaadjes, weilanden, bosstroken en zigzaggen door het maisveld. Kies je er voor het water op te gaan, dan kun je bijvoorbeeld zeilen, e-sloepvaren, met een rondvaartboot en traditioneel skûtsje- of praamzeilen. Ook actieve spellen zijn hier te doen, zoals een escaperoom, survivallen of paintballen.


Schoolreizen en jeugdactiviteiten

Niets is leuker dan de jeugd van nu enthousiast te maken over Nationaal Park De Alde Feanen. Het zijn de ambassadeurs van de toekomst. Natuureducatie is daarom ontzettend belangrijk. Voor alle leeftijden en in elk jaargetijde worden er dan ook jeugdactiviteiten georganiseerd.

Skûtsjesilen

Voor een unieke waterbeleving met een Fries tintje ga je skûtsjesilen of praamzeilen (preamkesile in het Fries) Ervaring is handig, maar geen vereiste. Met je groep krijg je altijd professionele begeleiding. Skûtsjesilen en praamzeilen is onder andere erg geschikt voor familie-uitjes, teambuilding en vrijgezellenfeestjes.


Zakelijke mogelijkheden

Vergaderen, of een andere zakelijke bijeenkomst waar je een goede plek voor zoekt? In Nationaal Park De Alde Feanen kom je tot de juiste rust om knopen door te hakken, nieuwe plannen te maken of zakelijke relaties aan te gaan.

Waar kan ik dit doen?

Hebben we je op een goed idee gebracht? En wil je weten waar je allemaal terecht kunt voor deze activiteiten? Kijk dan op onze kaart. Wil je nog meer mogelijkheden weten? Loop dan eens binnen bij een toeristisch informatiepunt, of vraag een van onze gastheren naar hun mogelijkheden.

Annage

De groenste locatie aan het water waar je kunt vergaderen, zeilen op skûtsjes en vele andere bedrijfsuitje Friesland kunt beleven.Pean 

Bij Pean valt er van alles te beleven op een zeer unieke locatie. Zeilen, sloepvaren, seven steps, vlot bouwen, escape islands of suppen? Er is van alles mogelijk. Ook kun je mooie extra activiteiten erbij boeken:

  • yoga
  • meditatie
  • samen liedje schrijven
  • dropping
  • samen koken
  • mircacle moring