Het bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen 

Let op: Ons bezoekerscentrum is gesloten. De tijdelijke locatie is, De IIsblom (achter het Skûtsjemuseum, De Stripe 12 in Eernewoude).

Een ideaal vertrekpunt voor jouw ontdekkingstocht door Nationaal Park De Alde Feanen is het bezoekerscentrum. Bij de informatiebalie vind je alle beschikbare routes voor een kano-, wandel-, of fietstocht.


De Alde Feanen is één van de grootste moerasgebieden in West Europa en kent een grote afwisseling aan landschappen. Met veel water, rietlanden en een grote diversiteit aan dieren en planten.

Wil je er ook op uit in dit unieke natuurgebied, dan kan je bij de balie van het bezoekerscentrum vragen naar excursies, jeugdactiviteiten, rugzakroute, fiets- en wandelroutes. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.np-aldefeanen.nl en in de activiteitenkalender. In de tuin van het bezoekerscentrum vind je een grote speeltuin voor de kinderen.

Adres

Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen
De Stripe 12
9264 TW Earnewâld
0511- 53 96 18
bcdealdefeanen@itfryskegea.nl

Openingstijden 2023

Op de dagen dat wij geopend zijn, ben je van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. In 2023 zijn wij nog geopend in de volgende weken.

28 augustus t/m 1 oktober 2023

21 t/m 29 oktober 2023 (herfstvakantie)


Draag jij De Alde Feanen een warm hart toe? Word dan donateur en help het park bij de doorontwikkeling!