Winterwandeling met broodjes bakken bij kampvuur (6+)

Geplaatst op 18 december 2019

Earnewâld – Het is winter! Tijd voor een wandeling met de regenlaarzen en warme kleding aan. Je weet namelijk nooit hoe de winter eruit ziet! Zal er sneeuw en ijs liggen? Of kun je lekker stampen in de plassen? Onze natuurgids neemt de kinderen op vrijdag 27 december van 13.30- 16.00 uur mee naar Nationaal Park De Alde Feanen en zorgt dat ze de natuur beter leren kennen. Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/activiteiten  of 0511 – 53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis, niet-leden betalen € 4,-.

De kinderen ontdekken hoe de dieren overleven in de vrieskou. Daarnaast zijn er ook nog vogels die speciaal vanuit verre landen naar Fryslân komen om te overwinteren. Na zo’n gezellige wandeling zullen de magen wel rammelen, dus broodjesbaktijd! Hierbij zorgen wij voor een lekker warm vuurtje en dan is het een kwestie van geduld!

Naast dat deze jeugdactiviteit heel erg leuk en leerzaam is, valt er in Nationaal Park De Alde Feanen veel te ontdekken! De frisse winterlucht is ook nog eens hartstikke gezond. Genoeg reden om mee te gaan.