Beeldbank

Samen met Stichting RMT, fotografen Marcel van Kammen, Fonger de Vlas en Hillebrand Breuker bouwt NP De Alde Feanen aan een digitale beeldbank. De foto’s in deze beeldbank zijn gratis beschikbaar voor alle toeristische ondernemers. Echter, er zijn wel 3 voorwaarden die we een ieder voorleggen:

  • Het is de bedoeling dat de foto’s alleen door u worden gebruikt. Wanneer andere mensen ze ook willen gebruiken, kunnen ze ons mailen en geven wij ze toegang tot de fotobank.
  • Verder is het de bedoeling dat de foto’s alleen gebruikt worden voor toeristische uitingen. Dit kan dus zijn voor op de website, social media of foldermateriaal.
  • Bij publicatie van de beelden, vragen wij u de naam van Marcel van Kammen, Fonger de Vlas of Hillebrand Breuker erbij te vermelden. In de dropbox zit ook een mapje genaamd ‘social media’. Hierin zitten beelden met een watermerk. Deze zijn ideaal wanneer een naamsvermelding lastig is, zoals bij social media posts of op uw website.

Vraag via onderstaand contactformulier om toegang tot de fotobank. Zodra u een mailtje heeft gekregen krijgt u dit overzicht te zien.

Klik dan op de blauwe knop ‘downloaden’ rechts bovenin en kies “direct download” om de foto’s te downloaden naar uw computer. Kies “Save to my Dropbox” om ze in uw persoonlijke Dropbox op te slaan. Nieuwe foto’s worden dan vanzelf gesynchroniseerd op uw computer.

Let op: Het kan zijn dat uw gratis Dropbox account vol raakt. Bewaar de mail met de link goed. Hiermee kunt u zonder ze allemaal te downloaden toch de beelden bekijken. Vervolgens kunt u alleen de beelden die u eventueel wilt gebruiken downloaden.

Tip: met “ctrl + F” kunt u zoeken in de map. De meeste beelden hebben plaatsnamen, bedrijfsnamen of andere zoekwoorden in hun bestandsnaam staan.

Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, stuur ons dan even een mailtje via dealdefeanen@gmail.com. Dan zoeken we even met u mee!

Wilt u op de hoogte blijven van ander (ondernemers) nieuws in en rondom De Alde Feanen? Meld u dan ook aan voor de nieuwsbrief!