Vaarexcursie door herfstachtig mooi Fryslân

Geplaatst op 25 oktober 2018

EARNEWÂLD – Ga mee op vaarexcursie met It Fryske Gea en ontdek hoe herfstachtig mooi Fryslân is vanaf het water. Uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie, je komt het tegen in Nationaal Park De Alde Feanen. En dan hebben we het nog niet eens over de zeearend die hier woont! Natuurlijk genieten van een kleurrijke vaartocht onder leiding van een enthousiaste natuurgids. Leuk voor het hele gezin. Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) viawww.itfryskegea.nl/activiteiten of 0511 – 53 96 18 . Deelname is voor leden van It Fryske Gea € 5,- (t/m 12 jaar € 3,-) op vertoon van de ledenpas en niet-leden betalen € 8,- (t/m 12 jaar € 5,-)

Volop natuurbeleving tijdens vaarexcursies in de Alde Feanen

Wist je dat Nationaal Park De Alde Feanen grotendeels via water te bereiken is? Een echt vaargebied dus. Des te meer reden om aan boord te stappen van excursieboot ‘De Blaustirns’. Varend op zonne-energie geniet je in alle stilte van de natuur. En vergeet ook niet een warme jas en verrekijker mee te nemen. Vanaf het open bovendek is het uitzicht prachtig. Zit je liever binnen? Beneden zit je comfortabel aan de beleeftafels, beplakt met grote omgevingskaarten, planten, dieren, vissen en vogels die je onderweg tegenkomt. Zo mis je niks!

XL- beleving op het water

Wist je dat It Fryske Gea ook XL-vaarexcursies organiseert? Deze vaarexcursies zijn Extra Leuk en Extra Lang, zodat je niets mist van dit prachtige natuurgebied en volop kan genieten!

Deelname aan een XL-vaarexcursie is voor leden van It Fryske Gea € 7,- (t/m 12 jaar € 4,-) op vertoon van de ledenpas en niet-leden betalen € 10,- (t/m 12 jaar € 6,-)