Televisiekok Reitse Spanninga inspireert De Alde Feanen

Geplaatst op 25 oktober 2018

Op maandagavond 12 november aanstaande komen toeristische ondernemers en belangstellenden uit Nationaal Park De Alde Feanen samen voor een inspiratielezing van televisiekok Reitse Spanninga. Daarnaast is er volop mogelijkheid om te netwerken.

De lezing van Spanninga gaat over optimaal gastheerschap. ,,Foar ‘lekker ite’ is mear nedich dan allinnich lekker ite.’’ Hiermee bedoelt de entertainer dat een goed product alleen onvoldoende is. ,,It giet om goed gasthearskip. As it iten fantastysk is, mar de ober is chagrijnig, dan kriget de totaalbelibbing in ûnfoldwaande.’’ Spanninga vertelt in een razendsnelle lezing alle ins en outs van goed gastheerschap!

Na de lezing is er tijd om actuele kennis van het gebied op te doen. Zo is er een workshop van Merk Fryslân, IVN, Fête de la Nature en anderen. Daarnaast is er een informatiemarkt waar ondernemers en belangstellenden in gesprek kunnen met partijen zoals Ynbusiness, RegioMarketing Toerisme Noordoost Friesland en bijvoorbeeld het Dagelijks Bestuur van Nationaal Park De Alde Feanen.

Na afloop is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. De bijeenkomst vindt plaats in de Skippersseal, Op ‘é Wâl 4,te Oudega Smallingerland. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Aanmelden is verplicht en kan door een mailtje te sturen naar dealdefeanen@gmail.com.