Aanmelden Instameet

Ben jij een gepassioneerd (hobby)fotograaf en ben je dol op de natuur? Doe dan mee met de allereerste Instawalk in Nationaal Park De Alde Feanen op zondag 16 juni aanstaande!


Wat gaan we doen?

Met een grote groep Instagrammers gaan we de natuur in om zoveel mogelijk mooie foto’s te maken van het unieke natuurgebied Nationaal Park De Alde Feanen. We gaan te voet, maar ook over het water, want dat is de beste manier om kennis te maken met dit fantastische Nationaal Park. Je zou het dus ook een Instavaart kunnen noemen!

Voorafgaand aan de Instawalk krijg je tips van professionele natuurfotograaf Hillebrand Breuker uit Warten. Hij heeft meer dan 10.000 volgers op Instagram!

Doel van de Instawalk is om gezamenlijk heel veel mooie foto’s van Nationaal Park De Alde Feanen te verspreiden op Instagram, zodat we heel veel mensen kunnen laten zien hoe mooi het hier is. Dit doen we met de hashtag #instameet_aldefeanen. Het doel is om honderdduizenden mensen via deze hashtag mee te laen genieten van de prachtige natuur van De Alde Feanen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#Instameet_Aldefeanen Heb jij ook zin in het voorjaar op zo’n prachtige Valentijnsdag? Schrijf dan alvast de volgende datum op: 16-06-2019. Dan organiseren we een Instameet in het Nationaal park de #aldefeanen. Op de achtergrond zijn we al volop aan het werk om er een mooi programma van te maken met workshops, activiteiten en een prachtige route door het hart van Friesland. Je kunt je alvast aanmelden voor de nieuwsbrief. Dit doe je door mij een mailtje (info@pixus.nl) of een DM te sturen We houden je dan automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen en de programma details. Ik zou het leuk vinden als je iemand tagged die mogelijk  ook interesse heeft. Hartelijke groet,

Een bericht gedeeld door Wildlife & Landscape Photos (@hillebrandbreuker) op

Wat hebben we hier voor nodig?

Jou natuurlijk! Het maakt niet uit of je 20, 200 of 2000 volgers hebt op Instagram, iedereen met een Instagram-account mag meedoen! Wij bieden je een toffe ervaring in de natuur, met fotografietips waar je echt wat aan hebt.

Het ochtendprogramma is beperkt toegankelijk. Een aantal bekende en ervaren Instagrammers verkent alvast het gebied zodat ze ’s middags hun tips en ervaringen met jullie kunnen delen! Het middagprogramma is gratis en voor iedereen toegankelijk met een Instagramaccount!

Het (voorlopige) programma ziet eruit als volgt:

Ochtendprogramma (alleen voor genodigden!)

07:00 – 09:00 Instawalk (photowalk) onder leiding van Hillebrand Breuker van Pixus.nl.
09:00 – 11:30  Instaboat, praamvaren onder begeleiding van Anton Huitema van It Fryske Gea
12:00 – 12:30  Lunch

Middagprogramma (voor iedereen)

12:30 – 13:00  Inloop Instawalk
13:00 – 13:45  Welkom en tips van fotograaf Hillebrand Breuker
13:45 – 16:30  Rondvaart (instaboat)
15:15 – 15:45  Korte wandeling in het gebied
15:45 – 16:30  Vervolg rondvaart
16:30 – 17:00  Uitschepen

Lijkt het je leuk om Nationaal Park De Alde Feanen te verkennen tijdens de allereerste Instawalk in dit gebied? Geef je dan snel op voor het middagprogramma. Let op: wegens overweldigende belangstelling hebben we momenteel een wachtlijst. Je kunt je wel gewoon opgeven.

Naam*
Adres* 
E-mail*
Telefoonnummer*
Geboortedatum* 
URL Instagram*
Ik doe mee op eigen verantwoordelijkheid en ik vind het niet erg dat er foto's van mij worden genomen en worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Ook ga ik akkoord met het mogelijk reposten van mijn foto’s op het Instagram-account van Nationaal Park De Alde Feanen  ja
Vragen of opmerkingen?

Als je je hebt opgegeven sturen wij je z.s.m. een bevestiging van het programma toe. We zien je graag 16 juni!

De Instawalk en -boat worden mede mogelijk gemaakt door Annage Events, De Twirre en De Wartenster.