Nestkastjes timmeren voor kids in Earnewâld (8+)

Geplaatst op 17 december 2018

Veel vogels broeden onder dakpannen van huizen of in holtes van dode bomen. Soms is een eigen stekje bemachtigen best moeilijk voor ze. Daarom helpen wij ze! Is jouw kind 8 jaar of ouder, kom dan naar onze jeugdactiviteit nestkastjes timmeren. Ouders en/of minder handige klussers zijn ook van harte welkom!

De activiteit vindt plaats in ons bezoekerscentrum gelegen aan Nationaal Park De Alde Feanen. Bij mooi weer neemt onze natuurgids de kinderen eerst mee op vogelexcursie, waarna we los gaan met het timmeren van het nestkastje.  Hang je nestkastje op een veilige plek en help zo de koolmeesjes, roodborstjes en andere vogels aan een plek om te broeden. Wie weet woont er na een tijdje wel een heel vogelgezin!

Deze activiteit vindt plaats op donderdag 27 december van 10.30 tot 12.00 uur. Per kind €5,- (€ 9,- voor niet-leden, volwassenen gratis). 

Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via onderstaand formulier of bel 0511 – 53 96 18 (let op: alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen). Vraag bij meer dan 8 personen een groepsexcursie aan!