Natuurfotografie voor jeugd in It Wikelslân (8+)

Geplaatst op 9 juli 2019

It Fryske Gea organiseert woensdag 17 juli van 10.00 tot 12.00 uur een fotoworkshop voor de jeugd. Buitenspelen is gezond en extra leuk als je er ook nog wat van leert! Juist daarom organiseert It Fryske Gea speciaal voor jonge fotografen tussen de 8 en 14 jaar deze fotoworkshop.

Tijdens de workshop gaan de deelnemers als wandelend de natuur in. De natuurgids én fotograaf kennen it Wikelsân op hun duim en vertellen hier dan ook graag over. Aanmelden kan uiterlijk een dag van te voren (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/natuurfotografie-jeugd of 0511 – 53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas en niet-leden betalen € 4,- (t/m 12 jaar € 2,-).

Over It Wikelslân

Dit natuurgebied is onderdeel van het uitgestrekte Nationaal Park De Alde Feanen en biedt volop materiaal voor topfotografen in de dop! De gidsen van It Fryske Gea leren de kinderen eens écht goed naar planten, dieren en landschappen te kijken en deze op creatieve wijze vast te leggen. Er wordt gezorgd voor een wandeling langs de mooiste plekjes met fotogenieke punten in het gebied. Spelen met weerspiegeling, reflectie en tegenlicht wordt zo nog leuker. Met de camera in de aanslag en de laarzen aan, wordt alles onder de loep genomen.

In de Alde Feanen leven tussen de 150 en 200 reeën, dus een grote kans dat ze voor je lens poseren!

Natuurfotografie alde feanen
Foto Geert Lantinga /It Fryske Gea