Mineralogisch Museum Grou: opening expositie Kunststukjes

Geplaatst op 29 mei 2018

Kunststukjes – divers, dromen, durven. Dit is de titel van de expositie die deze zomer in het Mineralogisch Museum Grou te zien zal zijn. Kunstenaars vanuit het hele land lieten zich inspireren door de titel en presenteren hun werk. Gedurfde werken van kunstenaars die hun eigen dromen volgen. En divers is het zeker. De expositie laat een grote variatie aan disciplines zien: textiele werken en quilts, maar ook papierknipkunst, schilderijen en beeldhouwwerk.


De opening zal vrijdagmiddag 6 juli om 4 uur verricht worden door mevrouw Lutz Jacobi, directeur van de Landelijke Vereniging tot Behoud van de Waddenzee. U bent van harte uitgenodigd om de opening samen met ons te beleven.

Voor het museum luidt de opening tevens het nieuwe seizoen in. Naast deze tentoonstelling biedt het museum een grote diversiteit aan edelstenen, mineralen, gesteenten en andere opmerkelijke schatten. Prachtige kleuren en vormen vertellen hun eigen verhaal over onze wonderlijke aarde en hoe wij daar deel van uit maken.

Mineralogisch Museum Grou
Leechlân 22; Grou
www.mineralengrou.nl
juli en aug: di t/m zo van 11:00 tot 17:00 uur
sept en okt: za en zo van 11:00 tot 17:00 uur