Kick off 2019 – Netwerkbijeenkomst

Geplaatst op 2 oktober 2018

Op maandagavond 12 november aanstaande organiseert Nationaal Park De Alde Feanen een netwerkbijeenkomst in de Skippersseal te Oudega. U bent van harte welkom! Aanmelden via dealdefeanen@gmail.com.

2018 was in alle opzichten een prachtig jaar. De temperatuur was over het algemeen goed en de activiteiten van Culturele Hoofdstad droegen bij aan veel bezoekers. Om deze energie in 2019 vast te houden, organiseren wij een zogenaamde ‘kick-off’ bijeenkomst voor ondernemers en belangstellenden. Tijdens deze avond word je klaargestoomd met kennis, inspiratie en netwerkmomenten voor 2019!

Het programma is als volgt:

  • 19.00 uur:  Inloop
  • 19.30 uur:  Opening
  • 19.35 uur:  Stand van zaken De Alde Feanen
  • 19.50 uur:  Reitse Spanninga over optimaal gastheerschap
  • 20.30 uur:  Start keuze programma
  • 21.45 uur:  Afsluiting en netwerkborrel
  • 22.30 uur:  Einde

Reitse Spanninga, TV-kok en voormalig eigenaar van restaurant ’t Plein in Joure staat bekend om zijn kookkunsten. Maar volgens Reitse is voor ‘lekker ite’ meer nodig dan alleen lekker eten. Zou Koning Willem Alexander daarom zo vaak bij hem hebben gegeten…? Het belooft een inspirerende lezing met vaart te worden!

Het tweede deel van de avond bestaat uit workshops en een informatiemarkt. U kunt bijvoorbeeld informatie krijgen over de gastherencursus van IVN, het natuurfestival Fete de la Nature en vele andere projecten die zich afspelen in en rondom De Alde Feanen. Hebt u zelf een project dat een podium verdient? Neem dan snel contact op!

Praktische info
Datum: 12 november 2018
Tijd: 19.00 uur
Locatie: Op ‘é Wâl 4 te Oudega (Sm)
Entree: gratis
Willy Okkema, eigenaresse van de Skippersseal heet u alvast welkom (in het Fries):