Jeugdmiddagen van It Fryske Gea in Nationaal Park De Alde Feanen

Geplaatst op 1 juli 2019

EARNEWÂLD – Mama’s en papa’s van jonge avonturiers opgelet! In Nationaal Park de Alde Feanen worden in de maanden juli en augustus verschillende jeugdmiddagen (voor kinderen van 6 t/m 16 jaar) gehouden door It Fryske Gea.

Kernwoorden van deze jeugdmiddagen: plezier, ravotten, spelenderwijs leren en lol trappen in de Friese natuur. Uiteraard zijn alle jeugdmiddagen onder begeleiding van enthousiaste en professionele jeugdgidsen. Aanmelden kan uiterlijk een dag van te voren (tot 15.00 uur) via, maar vol = vol!

Van 24 juli t/m 23 augustus kunnen kinderen in de Alde Feanen deelnemen aan maar liefst acht jeugdmiddagen, onderverdeeld in:
1) bijenmiddag met imker
2) waterdiertjes & survivalbaan
3) spel- en outdoormiddag
4) otterparcours & survivalbaan

Stuk voor stuk leuke en leerzame middagen, waarbij natuurbeleving- en plezier voorop staan. De activiteiten vinden plaats in de prachtige natuur van Nationaal Park De Alde Feanen, waar de variatie in landschappen en vogelsoorten groot is.

Wat de kinderen gaan doen?

Leren over de koningin van de bijen, razendsnel op de buik vooruit glijden, met gespannen boog een pijl schieten, slingeren over het water naar het survivaleiland en eigen broodjes bakken boven een kampvuur.

Kijk voor een omschrijving per jeugdmiddag, aanmelden, data/ tijden en kosten op www.itfryskegea.nl/jeugdmiddagen

kinderen nationaal park de alde feanen
Foto It Fryske Gea
jeugdmiddag it fryske gea
Foto It Fryske Gea