Herfststruintocht door het Wikelslân voor kinderen (6+)

Geplaatst op 9 september 2019

Earnewald – It Fryske Gea organiseert op zaterdag 21 september van 14.00 tot 16.00 uur een superleuke jeugdactiviteit voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is herfst! Tijd voor een struintocht met de regenlaarzen en warme kleding aan. Je weet namelijk nooit hoe de herfst eruit ziet! Zijn het de overvliegende ganzen die de aandacht trekken of de pronkende paddenstoelen? Onze natuurgids neemt de kinderen mee naar Nationaal Park De Alde Feanen en zorgt dat ze de natuur beter leren kennen. Ga je mee? Aanmelden kan uiterlijk een dag van te voren (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/struintocht-21sep of 0511 – 53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis en niet-leden betalen € 4,-.

De kinderen ontdekken hoe de dieren overleven in deze tijd van het jaar. Daarnaast zijn er ook nog vogels die speciaal vanuit verre landen naar Fryslân komen om te overwinteren.

Naast dat deze jeugdactiviteit heel erg leuk en leerzaam is, valt er in Nationaal Park De Alde Feanen veel te ontdekken! De frisse herfstlucht is ook nog eens hartstikke gezond. Genoeg redenen om mee te gaan.

alde feanen excursie
Archief /It Fryske Gea