Fotografeer het Wikelslân in haar herfstoutfit (12+)

Geplaatst op 23 oktober 2019

Earnewâld – Ben je een liefhebber van natuur en fotografie? Dan hebben wij een superleuke excursie voor jou! Wanneer? zaterdag 9 november van  14.00 tot 16.00 uur. Grijp je kans om de schoonheid van het Wikelslân in Nationaal Park de Alde Feanen op de foto te zetten. Neem al je amateur-fotografie vrienden mee en geniet van een heerlijke dag in de natuur terwijl je je fotoskills bijschaaft. Aanmelden kan uiterlijk een dag van te voren (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/activiteiten/ 0511 – 53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis en niet-leden betalen € 4,- . 

Mist boven het water. Bomen in allerlei verschillende kleuren. Het Wikelslân is in deze tijd van het jaar gekleed in haar herfstoutfit, hierdoor is ze erg fotogeniek. Speel met weerkaatsing, weerspiegeling en tegenlicht om het perfecte plaatje te schieten. Onze ervaren natuurgids neemt je mee in de wereld van natuurfotografie. Hij leert je de basisbeginselen van landschapsfotografie en helpt bij het schieten van een prachtige foto. Ervaar de rust, weidsheid en geluiden van dit natuurgebied tijdens het fotograferen.

Naast de mooie plaatjes die je als herinnering mee kan nemen naar huis heb je ook op een leuke speelse manier veel geleerd. Het dragen van laarzen is zeker een aanrader in dit drassige moerasgebied.