Opening Fête de la Nature op 23 mei

Op donderdag 23 mei vindt de opening van Fête de la Nature plaats bij het Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Het programma begint om 14.00 uur met een besloten gastherenmiddag. Gastheren van Nationaal Park De Alde Feanen krijgen hier een uitnodiging voor.

Aansluitend is om 17.00 uur de opening van Fête de la Nature. Hierbij is iedereen die zich verbonden voelt met het Nationaal Park De Alde Feanen (ondernemers, donateurs, partners etc.) welkom! Aanmelden is in verband met de catering verplicht en kan via onderstaand formulier.

Tijdens de opening verzorgen kinderen van basisscholen uit Oudega en Warten  een bijzondere multimediale presentatie. Daarnaast is er een theatrale bijdrage van Van Ravensteijn Theater & Events. Het belooft een waar spektakel te worden! Uiteraard wordt er goed voor je gezorgd. Er zijn lekkere hapjes en drankjes. Je hoeft dus niet naar huis voor de maaltijd!

Om 19.00 uur barst de Foldermarkt los. Tijdens dit netwerkmoment wisselen toeristische en recreatieve ondernemers uit de regio folders met elkaar uit. Zo kunnen zij gasten goed van informatie voorzien tijdens het zomerseizoen. Vanzelfsprekend zijn ook de Opstapkrant (in NL en DUI) en de Activiteitenkalender beschikbaar om in grote stapels mee te nemen!

Kortom: ondernemers, donateurs, sponsoren en belanghebbenden: van harte welkom op 23 mei aanstaande! Het belooft een feestelijk evenement te worden waarbij voldoende tijd is om te netwerken, lekker te eten en te drinken en het festival Fete de la Nature te openen!

Aanmelden kan via onderstaand formulier

 

Openingshandeling festival Fete de la Nature in Warten vorig jaar

Foldermarkt in Grou april 2018

Gastherenmiddag op de Blaustirns