Fete de la Nature 26 en 27 mei

Op 25 t/m 27 mei 2018 vinden er in en rondom Nationaal Park De Alde Feanen diverse gratis activiteiten plaats onder de vlag van het landelijke natuurfestival Fête de la Nature. Ondernemers uit Earnewâld, Grou, Warten, Oudega en De Veenhoop openen hiervoor gezamenlijk hun deuren.


Met het thema Vier De Alde Feanen worden bezoekers uitgenodigd om op een feestelijke manier van de natuur te genieten. Zo worden er onder andere huifkarritten verzorgd, kunnen kinderen op zoek naar sporen uit de natuur, zijn er rondvaarten en worden er op verschillende plekken bijzondere verhalen verteld over de geschiedenis van het Nationaal Park. Het festival vindt tegelijkertijd plaats met de Open Dag van het Bezoekerscentrum en de Turfrace Smallingerland.

Opening door Prinses Irene en Matthijs Schouten

Nationaal Park De Alde Feanen is dit jaar hoofdlocatie van het landelijke festival. Op vrijdag 25 mei openen Prinses Irene en Matthijs Schouten het evenement met een natuurbeleving en een lezing. Voor een unieke ervaring kun je na de opening deelnemen aan het Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018 project ‘Ontwakend Landschap’. Lees hier meer over de opening en meld je aan!

Programmakrant

In de onderstaande programmakrant vind je alle activiteiten, locaties en tijden. Wil je de krant downloaden? Klik dan hier!

Houdt de Facebookpagina van Vier De Alde Feanen in de gaten voor het hele programma en meer informatie. Wil je sfeer proeven? Bekijk dan hieronder de aftermovie van ‘Vier De Alde Feanen 2017’.