Creabea workshop in de buitenlucht (16+)

Geplaatst op 6 september 2019

Earnewâld – Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn? En ben je ouder dan 16 jaar? Dan is deze workshop in Nationaal Park de Alde Feanen op zaterdag 14 september van 13.30 – 16.00 uur wat voor jou. Samen met onze kunstenaarsgids ga je op pad door de natuur. Op zoek naar mooie en bruikbare dingen/ ideeën om jouw kunstwerk vorm te geven. Probeer vooral out-of the box te denken, want alles is mogelijk! Aanmelden kan uiterlijk een dag van te voren (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/workshop-14sep  of 0511 –53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea € 2,- en niet-leden betalen € 6,-.

De natuur kent meerdere verhalen

In de natuur ontdek je mooie dingen, wat je prachtig kan vertalen naar een kunstwerk. Hoe? Door te plakken, boetseren, verven, met foto’s… noem het maar op. Onze kunstenaarsgids zit vol ideeën en tips, maar is natuurlijk erg benieuwd naar jouw kijk!

Ga voor een collage of laat je je inspireren door de dieren of planten die hier leven… je komt in ieder geval veel te weten over de natuur tijdens deze creabea workshop in de buitenlucht. Leuk, leerzaam, gezellig en lekker ontspannen.

Watch, learn en create…

Leer om goed te kijken naar de natuur en maak een kunstwerk waarop je trots kan zijn én dat leuk is om te delen met je vrienden en/of het thuisfront. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar wat voor Instagram post je gaat plaatsen van het eindresultaat. Vergeet daarom niet #itfryskegea #creabeaworkshop te taggen!

Deze workshop vindt buiten plaats in het deelgebied de Jan Durkspolder. Neem een vriend, vriendin, zus of broer mee en verder regelen wij alles. Genoeg materiaal om mee los te gaan! En uiteraard een bakje koffie/thee voor de innerlijke kunstenaar.

Foto Archief/It Fryske Gea