Beleef verhalen uit De Alde Feanen tijdens verhalen-fietstocht

Geplaatst op 11 september 2019

EARNEWALD – Inwoners uit de dorpen in en rondom Nationaal Park De Alde Feanen worden uitgenodigd deel te nemen aan de verhalen-fietstocht ‘Op ferhaal komme yn Nationaal Park De Alde Feanen’ op donderdag 26 september. Tijdens een fietstocht van circa 11,5 kilometer wordt er op verschillende locaties stilgestaan bij vijf bijzondere verhalen uit de regio. Spannende, interessante en grappige verhalen over (oud-)bewoners, beroepen,  het landschap en de plaatselijke geschiedenis. Aan de fietstocht kunnen maximaal twintig mensen meedoen.

De verhalen-fietstocht start donderdag 26 september om 19.30 uur bij Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

De fietstocht duurt in totaal ongeveer twee uur en deelname is gratis. Nationaal Park De Alde Feanen stelt via Hollema Verhuur fietsen ter beschikking, maar uiteraard kunt u ook uw eigen fiets meenemen. De fietstocht wordt begeleid door medewerkers van het Nationaal Park. Aanmelden voor de fietstocht is noodzakelijk en kan via i.sijtsma@itfryskegea.nlfietstocht alde feanen