Ode aan het Friese landschap arrangementen

Beleef De Alde Feanen bij nacht!

Beleef de Alde Feanen bij nacht! Sloepvaren door de Alde Feanen in het donker! Met lokale (spook)verhalen en andere wetenswaardigheden over de nacht. Beleef deze twee uur durende onvergetelijke vaartocht met schipper. Elke maandagnacht in de periode mei, juni, juli, augustus en september.

  • Afvaart sloep: 21.30 uur.
  • Opstapplaats: De Stripe 22, 9264 TW, Earnewâld/Eernewoude
  • Toegangsprijs: € 85,- voor maximaal 6 personen.

Voor groepen zijn afwijkende nachten en tijden mogelijk.

Reserveer nu voor deze avontuurlijke vaartocht!

Off road met de Fat Max: over schelpenpaadjes, weilanden, bosstroken en zigzaggen door het maisveld (uniek in Nederland).

Deze activiteit kun je heel goed gezamenlijk doen en toch veilige afstand van elkaar houden. Onder begeleiding van een instructeur gaan jullie op weg. Het is een avontuurlijke activiteit die voor iedereen goed te doen is, want je kunt zelf je snelheid bepalen (max 25 km/u). Na het laatste stuk door het maisveld is er een pitstop bij de boerderij ‘Lyts Bûthûs’ voor heerlijk boerenijs. Mogelijk in de periode van juni tot en met september. Tijdsduur is 1¼ uur, inclusief uitleg en pitstop bij de boerderij. De kosten zijn € 22,50 pp. De minimum leeftijd is 16 jaar. Bekijk hier de video

Boek hier je Fat Max

Walk 8

Tijdens deze game gaan jullie in de ruigte van Nationaal Park De Alde Feanen op zoek naar  hotspots met afwisselende en uitdagende opdrachten. Je kunt deze game spelen met je collega’s maar je kunt ook als gezin de Walk 8 doen.  

Bij de briefing krijgen jullie  een duidelijke uitleg over de game: Op de kaart staan 8 hotspots die jullie in het gebied moeten zoeken. Als je een hotspot hebt gevonden dan krijg je een opdracht die je met je team moet doen.

Het zijn gevarieerde en hilarische opdrachten die garant staan voor een hoop lol. Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken. Met de opdrachten kun je punten verdienen, dat betekend dat als je tegen een ander team speelt dat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Maar je kunt de Walk 8 ook met je gezin doen. Een ontspannende activiteit midden in de ongerepte natuur met een hoop lol; waarbij je achteraf nog leuk kunt terug kijken naar het foto’s en video materiaal wat je die middag hebt gemaakt.

Lees hier meer

Elektrische lopifit

Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt. Je loopt op een loopband en deze beweging wordt elektrisch ondersteund.

Door de elektrische ondersteuning haal je makkelijk een snelheid van 20 tot 25 km/u. Na een korte uitleg gaan jullie zelf op pad. De route gaat door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Bij boerderij ‘Lyts Bûthûs’ is het tijd voor een pitstop; hier krijgen jullie heerlijk schepijs. Na de pitstop vervolg je de route  tot je weer terug bent bij De Twirre. Tijdsduur is 1¼ uur, inclusief uitleg en pitstop bij de boerderij. De kosten zijn € 20,00 pp. Minimum leeftijd ongeveer 12 jaar. Bekijk hier de video

Boek hier je Elektrische lopifit