Overzicht twintig nationale parken

Groepsarrangementen "Gastvrij Alde Feanen"

 

Inlichtingen en reserveringen via Verhuurbedrijf Hollema, E: info@hollema.nl of T: 0511-539213

 

“Fietsen en zelf varen of kanoën door de mooiste gebieden van de Alde Feanen”

Dit arrangement omvat:

Ontvangst bij Restaurant De Buitenplaats met 2 x een heerlijk kopje koffie en een stuk Friese oranjekoek, met aansluitend een bezoek aan het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen. Vervolgens stapt u op een huurfiets voor een tocht langs de vogelkijkhut en het uitzichtpunt in de Jan-Durkspolder. Langs een mooie route fietst u terug naar Restaurant De Buitenplaats. Daar wordt u een uitgebreide lunch geserveerd.Dan is het tijd om het water op te gaan. Met de kano of het bootje mag u zelf aan de hand van de routekaart de mooiste plekjes van de waterrijke Alde Feanen en het Princenhof ontdekken. Na het inleveren van de kano of de boot eindigt dit programma.

 

Kosten € 42,00 p.p. (minimaal 10 personen en exclusief niet genoemde drankjes).

Optioneel kunt u deze dag afsluiten met een BBQ , een pizza of een diner.

 


"Rondvaart met een luxe rondvaartboot en daarna een mooie fietstocht”

Dit arrangement omvat:

Ontvangst aan boord van een luxe rondvaartboot aan de kade van het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen. Terwijl de boot een mooie rondvaart over de wateren van De Alde Feanen maakt, serveert men u een kopje koffie met een heerlijk stuk appelgebak. Na terugkomst aan de kade is er gelegenheid het bezoekerscentrum te bezichtigen.

Lunch in het restaurant bij het bezoekerscentrum.

Fietstocht door Nationaal Park de Alde Feanen, de Jan-Durkspolder en het dorp Aldegea.

Na het inleveren van de fiets eindigt dit programma.

 

Kosten € 40,50 p.p. (minimaal 15 personen en exclusief niet genoemde drankjes).

Ook dit programma kan optioneel afgesloten worden met een diner of BBQ.

 


“Fietsen naar Grou en met een luxe rondvaartboot terug varen naar Earnewâld”

Dit arrangement omvat:

Bezoek aan het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Alde Feanen met ontvangst in Café Restaurant ‘De Buitenplaats’ waar men u 2 kopjes koffie en een heerlijk stuk Friese oranjekoek zal serveren. Op de huurfiets vertrekt u richting Grou. Onderweg zult u 2 x gebruik maken van een veerpont. In Grou wordt u verwacht bij rederij van der Zweep. Hier levert u de fietsen in en gaat aan boord van de luxe rondvaartboot m.s. ‘Grou’. Terwijl u uw welverdiende lunch aan boord heerlijk laat smaken, kunt u onderweg genieten van de prachtige natuur tussen Grou en Earnewâld. De vaartocht eindigt weer bij het bezoekerscentrum, wat tevens het einde van dit programma betekent.

 

Kosten van dit programma zijn € 44,00 p.p. (minimaal 35 personen en exclusief niet genoemde drankjes en overtochten beide pontjes).
 

 

“Vaartocht in luxe sloepen of met de Blaustirns, afgerond met een mooie fietstocht”

Dit programma bestaat uit:

Ontvangst bij Restaurant De Buitenplaats met 2 x een heerlijk kopje koffie met een stuk Friese oranjekoek. Entree bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen. Fietstocht door de prachtige omgeving van het Nationaal Park, met de mogelijkheid tot het bezoeken van de vogelkijkhutten bij de Jan-Durkspolder en de uitzichtpunten bij de Jan-Durkspolder en Reid om ‘e Krite. Het dorp Aldegea kan ook worden opgenomen in deze fietstocht. Uitgebreid lunchbuffet in Restaurant De Buitenplaats. Vaartocht met de door zonne-energie aangedreven rondvaartboot van de natuurbeschermingsorganisatie It Fryske Gea (minimaal 18 en maximaal 25 personen). Of u bestuurt zelf een luxe sloep (minimaal 5 personen) en maakt hiermee een prachtige vaartocht. Uiteraard kan er ook een combinatie van deze 2 opties gemaakt worden.

 

Kosten van dit programma zijn € 47,00 p.p. (exclusief niet genoemde drankjes). Afsluiting met een BBQ of diner is optioneel.
 

Nieuws

11-04-2017
Brekelmans opent ogen in De Alde Feanen   EARNEWÂLD - Maandagavond opende Marleen Brekelmans de ogen van 80 ondernemers tijdens de... lees verder
14-12-2015
Van 27 december t/m 3 januari is het bezoekerscentrum elke dag* open van 10.00 tot 17.00 uur.   *m.u.v. oud- en nieuwjaarsdag lees verder
06-10-2015
De vogeltrek is net begonnen en de waterpartij voor de vogelkijkhut in de Jan Durkspolder is momenteel een lust voor het oog met grote aantallen... lees verder